Autodeelsalon 2015

Op 20 september 2015 werd de vijfde editie van het Autodeelsalon georganiseerd op de Grote Markt in Kortrijk. Het werd een echte feesteditie. Je kon er kennismaken met alle facetten van autodelen en andere vormen van duurzame mobiliteit zoals carpoolen, fietsdelen … Je vond er zowel deelwagens van particuliere autodeelgroepen (o.a. Cozycar en Dégage) als deelwagens van autodeelaanbieders met eigen vloot (o.a. Cambio) en zonder eigen vloot (o.a. Tapazz). Daarnaast kon je ook kennis maken met peer-to-peer autodelen (Garage Houttequiet Temse).

Op de deelmarkt waren allerlei sharinginitiatieven aanwezig zoals: Netwerk Bewust Verbruiken, Cohousing Kortrijk, LetsLeie, Transitiestad Kortrijk, Taxistop, WijDelen, Buggybooker, Instrumentheek Kortrijk, …. .

Delende Danny zorgde voor gekke verhalen, er was een boeken- en matchboxruil, Ludentem zorgde voor de kinderanimatie en Theater Savooi voor de leuke kapsels! Bij het Geefplein kon je zowel geven als nemen, de fietskeuken repareerde je kapotte fiets en er was een particulieren fietsenverkoop. Bij de deelbar i.s.m. de Levensboom kon je een drankje delen met je buur.

terug naar Autodeelsalon

Autodeelsalon2015