Nieuws

Autodelen.net zoekt voltijds medewerker

Autodelen.net behartigt de belangen van alle vormen van autodelen en zet o.a. projecten en partnerships op met lokale overheden, autodeelorganisaties, mobiliteits – en milieuverenigingen,.. Om onze doelstelling van 100.000 autodelers in 2020 te bereiken zoeken we een communicatie - en inhoudelijk medewerker (m/v) voor onmiddellijke indiensttreding.
meer...

Persbericht: Subsidieer elektrische auto’s slim

Deze week maakte de Vlaamse regering bekend dat het een premie voor elektrische auto’s introduceert. Autodelen.net, het Vlaams Netwerk Autodelen juicht groenere mobiliteit toe. Toch kan het volgens hen slimmer: Autodelen.net pleit voor een subsidie per aantal huishoudens die samen gebruik maken van een elektrisch voertuig. Op die manier creëer je als overheid een maximale impact. Autodelen leidt tot minder autobezit, en -gebruik
meer...

Deel het gemeentelijk wagenpark

Staat het gemeentelijk wagenpark bij u ook regelmatig werkloos te wezen? Autodelen.net heeft dé oplossing voor u! Door het gemeentelijk wagenpark te delen met de inwoners werkt u niet alleen kostenbesparend, maar bevordert u ook duurzame mobiliteit in de gemeente.
meer...

Organiseer een autodeelparty

Wil je graag beginnen met autodelen maar zoek je nog geïnteresseerde buren om samen een groep te beginnen? Of ben je zelf al lid van een autodeelgroep en wil je ook je beste vrienden, familie en/of collega's overtuigen om met autodelen te starten? Nodig hen dan uit voor een gezellige autodeelparty bij jou thuis. Jij zorgt voor een drankje, Autodelen.net voor een specialist die ter plekke alle uitleg komt geven.
meer...