Start vandaag met particulier autodelen!

Staat je wagen veel meer stil dan je lief is of heb je af en toe een (tweede) wagen nodig? Autopia helpt je om samen met je buurt een wagen te delen. Ontdek het via onderstaand stappenplan!

 

Ik wil mijn auto delen  
Ik zoek een deelwagen

 

Hoe word je lid?

Je registreert je en creëert zo je eigen autodeelaccount, dan maak je 10 € over op het rekeningnummer BE50 734-0108261-18. Van zodra de betaling bij ons geregistreerd is, zenden wij een e-mail ter bevestiging van het lidmaatschap. Als lid van Autopia maak je gebruik van contracten, reglementen, rekenschema's, gratis parkeerplaatsen in sommige steden, deskundige uitleg, de autodeelverzekering en nog veel meer.

 

Woon je in Gent? Word voor 3 jaar lid van Autopia (30 euro) en krijg het volledige bedrag terugbetaald door de stad Gent. Lees hier de voorwaarden.


Gezocht: projectmedewerker Autopia vzw

Autopia vzw zoekt voor de verdere uitbouw van haar werking en haar secretariaat in Gent een projectmedewerker (m/v) voor onmiddellijke indiensttreding. Ben jij de kandidaat die wij zoeken? Bekijk hier de vacature.


AVIRA - Autodelen voor Iedereen met Rolstoelvriendelijke Auto's 

Autopia, Pegode en Taxistop zoeken woonzorgcentra die hun rolstoelvriendelijke wagens willen delen met de buurtbewoners. Na het succesverhaal bij Pegode vzw willen ze het AVIRA-project uitbreiden. Ook personen met een beperking die zelf een rolstoelvriendelijke wagen bezitten, kunnen bij Autopia terecht om deze te delen.

 

Heb je interesse of wens je meer info? Neem contact op met Autopia via jeffrey@autodelen.net.