Start vandaag zelf met particulier autodelen...

Staat je wagen veel meer stil dan je lief is of heb je af en toe een (tweede) wagen nodig? Autodelen.net helpt je om samen met je buurt een wagen te delen. Ontdek het via onderstaand stappenplan!

 

Ik wil mijn auto delen  
Ik zoek een deelwagen

 

Hoe word je lid?

Je registreert je en creëert zo je eigen autodeelaccount, dan maak je 10 € over op het rekeningnummer BE50 734-0108261-18. Van zodra de betaling bij ons geregistreerd is, zenden wij een e-mail ter bevestiging van het lidmaatschap. Als lid van Autodelen.net maak je gebruik van contracten, reglementen, rekenschema's, gratis parkeerplaatsen in sommige steden, deskundige uitleg, de autodeelverzekering en nog veel meer.

 

Woon je in Gent? Word voor 3 jaar lid van Autodelen.net (30 euro) en krijg het volledige bedrag terugbetaald door de stad Gent. Lees hier de voorwaarden.


... Of bekijk het aanbod van Dégage!

Dégage! vzw (DE Gedeelde Autovloot GEnt) is een particulier autodeelsysteem met ruim 35 auto's en meer dan 600 gebruikers. De organisatie startte in Gent en stelt nu haar handig reservatie - en afrekeningssysteem ter beschikking van Vlaanderen. Auto-eigenaars stellen hun auto ter beschikking van anderen, tegen een kilometervergoeding op basis van de reële kosten.


Autodelen met je buren!

Met deze campagne willen Autodelen.net en Thuis in de stad diverse groepen stadsbewoners aanmoedigen om een auto te delen met elkaar. Waar autodelen tot nu toe vooral een homogeen en selectief publiek weet aan te spreken, moet de campagne autodelen toegankelijk maken voor zoveel mogelijk mensen ongeacht inkomensniveau, afkomst of werksituatie. Lees meer.


Organiseer een autodeelparty bij je thuis! 

 

Wil je graag beginnen met autodelen maar zoek je nog geïnteresseerde buren? Of ben je zelf al lid van een autodeelgroep en wil je ook je oom/collega/beste vriend(in) overtuigd zien? Nodig hen dan uit voor een gezellige avond bij jou thuis. Jij zorgt voor een drankje, Autodelen.net voor de inhoud! Lees hier hoe je een autodeelparty kan aanvragen