Vrijwilligersfeest van Autodelen.net


Evenement gegevens


Na de vele nieuwjaardrinks is het tijd voor een extra speciaal feest, namelijk eentje ter ere van onze vrijwilligers. De voorbije jaren kon Autodelen.net rekenen op meer dan 100 vrijwilligers die infostands bemannen, autodeelparty’s geven, infoavonden vormgeven, etc… We willen hen daarvoor bedanken en organiseren daarom een heus vrijwilligersfeest op zaterdag 18/2.

Charlotte, aanspreekpunt vrijwilligerswerking bij Autodelen.net vertelt: “Autodelen blijft aan bekendheid winnen en ik vind dat we dit voor een groot deel te danken hebben aan onze vrijwilligers. Het is hoog tijd om hen in de bloemetjes te zetten.”

Bovendien is dit vrijwilligersfeest de uitgelezen kans om de vrijwilligers beter te leren kennen en hen onderling de kans te geven om elkaar te ontmoeten.

Rita Vanderwegen, vrijwilligster uit Mechelen: “Ik ben blij met de uitnodiging en het leuke initiatief. Wij kijken ernaar uit om de andere vrijwilligers te ontmoeten!”

Vrijwilligersbeleid

Het vrijwilligersfeest van Autodelen.net wordt ook de officiële lancering van het gloednieuwe vrijwilligersbeleid. Met dit nieuwe beleid willen we enerzijds onze bestaande vrijwilligers beter ondersteunen en anderzijds onze organisatie nog aantrekkelijker maken voor nieuwe vrijwilligers. Dit beleid wordt op 18/2 kort toegelicht aan alle aanwezigen.

Wat bieden we aan tijdens het vrijwilligersfeest?

  • een kennismakingsronde, zowel om elkaar als om de werking van Autodelen.net beter te leren kennen. Ook de (nieuwe) vrijwilligerswerking wordt kort even toegelicht;
  • impro-theater door Improcessie! We vragen de vrijwilligersom leuke autodeel-suggesties door tegeven zodat de impro-acteurs hier op kunnen inspelen;
  • gezellige babbels bij een hapje en een drankje!

Inschrijven

Het vrijwilligersfeest gaat door van 14 tot 18u in het Comedy Cafe Lebowski’s op de Boomgaardstraat 350, 2600 Antwerpen-Berchem (op nog geen 5 minuten wandelen van het station). Ben je vrijwilliger of wil je meer weten hoe het zou zijn vrijwilliger te worden bij Autodelen.net?

Schrijf je dan zeker in voor het vrijwilligersfeest door contact op te nemen met Charlotte van Autodelen.net: charlotte@autodelen.net of 09 242 32 75. Je kan bij haar ook terecht met al je vragen over de vrijwilligerswerking van Autodelen.net, het nieuwe vrijwilligersbeleid … Benieuwd naar wat je kan doen bij Autodelen.net? Bezoek alvast onze vrijwilligerspagina!