Autodeelsalon

 

Autodeelsalon

Autodelen is hip, trendy en populair. Steeds meer mensen ruilen een eigen wagen in voor een deelauto: het aantal mensen dat gebruik maakt van allerhande autodeelsystemen stijgt razendsnel!

Autodelen beleven

Het Autodeelsalon laat iedereen kennis maken met autodelen. Het salon is telkens een echte belevingsbeurs voor jong en oud waar je verschillende autodeelsystemen kan ontdekken, alsook andere vormen van gedeelde mobiliteit zoals carpoolen, fietsdelen, ....

Gedeeld plezier, zo kan je het Autodeelsalon het best samenvatten. Voor de allerkleinsten is er steeds leuke circusacrobatie, je kan een drankje delen in de deelbar waar het steeds happy hour is en er kan altijd wel iets geruild worden bv. een boek, matchboxautootje, ...

Gaststad 2018 = Oostende

De achtste editie van het Autodeelsalon wordt georganiseerd in samenwerking met de stad Oostende. Voor het eerst zijn we te gast in een badstad en kan je ons op 16 september vinden op het Sint Petrus- en Paulusplein.

Ontdek hier het programma.

Het Autodeelsalon wordt georganiseerd tijdens de Week van de Mobiliteit door Autodelen.net vzw ism met de gaststad en met steun van volgende partners: