Autodeelsalon 2012

Op zondag 16 september 2012 kwamen autodelers uit heel Vlaanderen voor de tweede maal hun deelauto’s aan het publiek voorstellen op het autodeelsalon. Dit keer was Antwerpen de gaststad en bood deze stad een schitterende locatie aan de voet van MAS. Prins Filip bedankte een tweede keer voor de eer van de officiële opening en werd schitterend vervangen door Burgemeester Patrick Janssens.

Met enige gepaste trots kon Autodelen.net een divers spectrum aan deelauto’s aanbieden. Er waren deelauto’s van ‘Cozycar’ en Cambio. Er waren oude, nieuwe, elektrische en hybride wagens. We hadden eigenaars die hun wagen uitlenen maar we hadden even goed deelwagens die in mede-eigendom gekocht zijn. Kortom, op dit autodeelsalon zag je autodelen in haar vele facetten. Er was steeds datzelfde gemeenschappelijke kenmerk: de wagens worden zo optimaal mogelijk gebruikt door verschillende huishoudens.

Het autodeelsalon werd geanimeerd door een modeshow van Swishing met geruilde kledij en een workshop EHBO voor de deelauto. Bovendien kreeg de bezoeker aan de deel”bar” steeds 2 drankjes voor de prijs van 1 zodat ook dit kon gedeeld worden.

terug naar Autodeelsalon

autodeelsalon2012