Autodeelsalon 2017

ZEVENDE EDITIE

Nieuwsgierig welke autodeelinitiatieven actief zijn in Vlaanderen? Het Autodeelsalon is dé plek bij uitstek om dit te ontdekken. Jaarlijks kan je hier tijdens de Week van de Mobiliteit terecht om kennis te maken met deelwagens van verschillende autodeelorganisaties, alsook andere vormen van duurzame mobiliteit zoals carpoolen en fietsdelen. Dit jaar vindt het Autodeelsalon plaats in Antwerpen (De Meir) op zondag 17 september.

Volgende autodeelorganisaties zijn dit jaar aanwezig: Bolides, Dégage, Cambio, Cozycar, D’Ieteren Mobility, Drivy en Stapp.in. Taxistop brengt hun virtual reality-bril mee zodat je carpoolen eens in 3D kan beleven! Bij Buggybooker kan je een kinderwagen uitlenen zodat gezinnen makkelijker per fiets of openbaar vervoer de stad kunnen verkennen. En Onak brengt hun opvouwbare kano mee!

LIVE TEKENEN MET LECTRR

Lectrr, huiscartoonist van De Standaard, tekent live cartoons op de deelwagens.
Iedere deelwagen wordt voorzien van een té gekke tekening!

PROGRAMMA

10-18u KINDERANIMATIE: LUDENTEM
12.30-16.30u LIVE TEKENEN MET LECTRR
14-17u THEATER SAVOOI

DOORLOPEND
Kinderanimatie
Dansen op leuke plaatjes
Deelba(ar) met happy hour
Tekeningtentoonstelling (stem voor je favoriet!)

Bekijk het programma hier.

Bezoek ons ook op facebook! #goedopweg

TEKENWEDSTRIJD

In het kader van de Week van de Mobiliteit organiseert Autodelen.net een tekenwedstrijd. Alle kinderen (0-12 jaar) kunnen zowel individueel als klassikaal deelnemen aan deze tekenwedstrijd. De winnende tekeningen kunnen bezichtigd worden op het Autodeelsalon op 17 september in Antwerpen (tentoonstelling). Op basis van creativiteit en originaliteit worden per geboortejaar een winnaar gekozen. Er is een publieksprijs waarbij de bezoekers aan het Autodeelsalon stemmen voor hun favoriete klas. De winnende klas krijgt een mooie prijs cadeau! Bekijk hier de voorwaarden.

Het Autodeelsalon wordt georganiseerd tijdens de Week van de Mobiliteit door Autodelen.net vzw met steun van volgende partners: 

logo antwerpen