Autodelen.net zoekt developer

Autodelen.net plant dit jaar de ontwikkeling van een prijscalculator, waarmee (toekomstige) autodelers gemakkelijk de kostprijs van hun wagengebruik kunnen berekenen. 

Ontwikkeling van een prijscalculator

Met de nieuwe prijscalculator willen we niet alleen de prijs van wagenbezit  berekenen (waarvoor reeds verschillende tools bestaan), maar meteen de vergelijking maken met de kostprijs voor autodelen. Daarnaast zal de calculator ook een vergelijking maken tussen de verschillende autodeelformules. Zo kan elke gebruiker meteen zien welke kostprijs hij/zij betaalt voor zijn/haar verplaatsingsgedrag, zowel bij autobezit en autodelen als bij de verschillende autodeelformules. 

Deze prijscalculator zal na ontwikkeling op onze website geïntegreerd worden. Het doel is hierbij om bezoekers de prijs voor één (of meerdere) rit(ten) te laten berekenen en om de totale kostprijs van wagenbezit en autodelen op jaarbasis weer te geven.

Het ontwikkelen van een prijscalculator kunnen we echter niet alleen. Autodelen.net is op zoek naar een developer met ervaring die samen met ons de calculator kan ontwerpen. Van deze developer worden de volgende zaken verwacht:

  • Participatie bij het voorbereidende denkproces
  • Ontwikkelen van de tool met alle noodzakelijke voorwaarden
  • Noodzakelijk onderhoud

Interesse?

Meer informatie over de vereisten van de prijscalculator kan je hier vinden (download in pdf).

Heb je interesse in het ontwikkelen van deze tool? Verstuur je offerte vóór 8 mei 2020 naar stefanie@autodelen.net en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.  

Heb je bijkomende vragen? Neem dan eveneens contact op met stefanie@autodelen.net

Gepubliceerd op 17 april 2020