Autodeler in the picture: Gideon Hakker

Gideon Hakker is 38 jaar oud en woont in Antwerpen.

Hij is theatermaker, moderator en geeft les in het kunsthumaniora. 

Sinds mei 2019 deelt hij zijn Renault Twingo via Getaround.

Zijn verhaal

Gideon ontdekte kortgeleden Getaround door zelf te surfen op het internet naar  de verschillende autodeelmogelijkheden. Hij wou op een gemakkelijke manier mensen die een auto nodig hebben helpen en daarbij een centje verdienen. Midden mei van dit jaar startte hij met het uitlenen van zijn wagen. Na 2 weken had hij al € 250 verdiend. Deze centjes gingen integraal de spaarrekening.

Hij biedt zijn wagen 24/7 aan op het platform. En dat werkt, want zijn auto is bijna continu gereserveerd. Door veranderingen in zijn job, gebruikt Gideon de wagen nu enkel voor geplande uitstapjes, zoals kamperen, of voor praktische zaken, zoals kleine verhuizingen. Daarnaast verplaatst hij zich voornamelijk met de trein of met de fiets.

De 38-jarige theatermaker koos voor Getaround, want het is “een gebruiksvriendelijke manier om aan autodelen te doen”. Met de Getaround Connect-box kan hij nu gemakkelijk de verhuring starten en afronden, zonder de huurder te ontmoeten. Hij hoeft nu nog maar enkel de app in de gaten te houden en de beschikbaarheid van zijn auto af te stemmen op zijn persoonlijke agenda. Daarnaast kijkt Gideon voor elke verhuring de auto even na op netheid.

Bedankt voor je verhaal, Gideon!


Gepubliceerd op 24 oktober 2019