Autodeler in the picture: Wim Goossens

Wim Goossens is 36 jaar en woont in Gentbrugge. 

Wim werkt al team lead bij Volvo Group Service market Logistics.

Hij is lid bij Partago sinds mei 2018.

Zijn verhaal

Het gebeurde vroeger wel vaker dat we na onze auto te hebben volgeladen met de glimlach op het gezicht in de autozetel ploften, helemaal klaar voor een leuke dagtrip. Het enige wat nog moest gebeuren was de motor starten en weg waren we. Pijnlijk was dat telkens wanneer die motor het weer even liet afweten. Het kostte best wat moeite om die glimlach op ons gezicht te behouden toen we na de auto te hebben uitgeladen richting de bushalte trokken. 
 
Wij wonen in een erg leuke buurt waar de straten vol geparkeerde wagens staan. Naar het werk kan ik met de fiets, mijn vrouw neemt de trein naar Brussel. We hebben ook een cargofiets waarmee ik de boodschappen doe. De auto is voor ons eerder een noodzakelijk kwaad dat we gebruiken om vrienden en familie te bezoeken die wat verderop wonen. 
 
Het was dus al snel duidelijk dat autodelen voor ons the way to go was. Geen zorgen meer wat betreft onderhoud & alweer een hoop ijzer minder in onze straten. Zo kwamen we bij Partago. Hier deelt men enkel elektrische wagens wat ervoor zorgt dat onze straten niet volgeblazen worden met weinig prettige geurtjes en deeltjes. 
 
Met de app reserveer je een wagen in je buurt, open je de deuren en ben je in geen tijd op weg. Bij Partago is elke gebruiker coöperant wat wil zeggen dat je een stukje mede-eigenaar bent van de wagens. Zo bezitten we samen zo’n 70-tal wagens in Gent, Antwerpen, Leuven enz. Betalen kan prepaid of met een abonnement. Niet gereden = niets betalen.  Door de app en de feedback na elke rit kan je jouw budget nauwgezet opvolgen.
 
Kortom, ik wil graag Partago en autodelen in het algemeen warm aanbevelen. Misschien komt zo terug wat plaats vrij in onze straat voor een boompje hier en daar?

Gepubliceerd op dinsdag 23 juni