Autodeelparty Cozycar In Opwijk


Evenement gegevens


Wil je graag aan autodelen met je buren doen? Doe je dat liefst in een gesloten autodeelgroepje met een aantal mensen uit je buurt? Dan kan je terecht bij Cozycar.

Wil je graag met autodelen aan de slag en zoek je nog geïnteresseerde buren? Of deel je zelf al een wagen en wil je ook je oom/collega/beste vriend(in) overtuigd zien? Nodig hen dan uit voor een gezellige avond bij jou thuis. Jij zorgt voor een drankje, Cozycar voor de inhoud!

Een autodeelmeester, een specialist terzake, komt uitleg geven en beantwoordt alle vragen waar mensen mee kunnen zitten. Is autodelen met je buren iets voor mij? Wat als er een ongeluk gebeurt met de deelauto? En: hoe begin je er praktisch aan?

IN HET BROUWERSHUIS IN OPWIJK GAAT ER OP  DINSDAG 27 MAART EEN AUTODEELPARTY DOOR. MEER INFO VINDT JE OP DE FACEBOOK PAGINA? INSCHRIJVEN KAN BOVENDIEN VIA DEZE GOOGLE FORM OF STUUR EEN MAILTJE NAAR HALLO@OPWIJK2040.BE

Wil je zelf een party organiseren stuur dan een mailtje naar hello@cozycar.be of bel naar 09 242 32 75. Meer info vindt je bovendien op de website van Cozycar.