Autodelen, wat is dat en hoe promoot ik het in mijn buurt?


Evenement gegevens


Zin om autodelen mee op de kaart te zetten? Kom naar de opleiding in Mechelen!

Autodelen zit niet langer in de lift maar stijgt qua populariteit met de snelheid van een rakket! Dit hebben we te danken aan de vele mensen die zich inzetten om autodelen mee op de kaart te zetten. Autodelen.net kent een 100tal vrijwilligers die zich jaarlijks inzetten om mensen in hun buurt kennis te laten maken met autodelen. Om up to date te blijven met het huidige autodeellandschap in Vlaanderen en kennis uit te wisselen over wat het best werkt om autodelen bekend te maken, organiseren we een ‘opleiding autodelen’ op donderdag 23 november in Wijkhuis Arsenaal in Mechelen.

Wat komt er aan bod tijdens zo’n opleiding:

  • Wat is autodelen?
  • Wat zijn de verschillende vormen van autodelen in Vlaanderen?
  • Hoe kan ik autodelen mee op de kaart zetten?
  • Hoe ondersteunt Autodelen.net mij hierbij?

Goesting om mee te doen? Neem contact op met Charlotte van Autodelen.net (Charlotte@autodelen.net/ 09 242 32 75) om je in te schrijven voor de opleiding of om meer info op te vragen!

Het is zo leuk om zien dat er mensen zijn die zich vol enthousiasme smijten op het autodeelconcept.  Het is dankzij het aanspreken van mensen uit je buurt dat je autodelen mee op de kaart zet. We kijken er naar uit om een nieuwe lichting vrijwilligers te voorzien van inhoudelijke ondersteuning om dit te kunnen doen!

Charlotte Oosterlynck, aanspreekpunt vrijwilligers bij Autodelen.net

Deze opleiding is volledig gratis maar inschrijven is wel verplicht. Stuur een mailtje naar Charlotte@autodelen.net!