Autodelen onder buren in Zuid-West-Vlaanderen: online vragenhalfuurtje


Evenementgegevens

  • Datum:

Tina deelt haar auto met Marcel. Door niet enkel haar wagen, maar ook de bijkomende kosten zoals onderhoud en verzekering te delen met Marcel, kan ze een heleboel geld uitsparen. Bovendien helpt ze zo het milieu een handje en leerde ze al heel wat nieuwe mensen kennen! 

Ook geïnteresseerd in de voordelen van autodelen onder buren? Kom dan op 27/8 naar de online vragenuurtje voor de inwoners van Zuid-West-Vlaanderen (Anzegem, Avelgem, Deerlijk, Harelbeke, Kortrijk, Kuurne, Lendelede, Menen, Spiere-Helkijn, Wervik, Waregem, Wevelgem en Zwevegem). We leggen kort uit wat particulier autodelen is, maar beantwoorden vooral al jullie vragen. Inschrijven kan via deze link. Je ontvangt een dag voordien een linkje waarmee je de sessie kan bijwonen. Deelnemen is gratis. Kan je er niet bij zijn? De video wordt achteraf online geplaatst zodat je alles nog even rustig kan bekijken.

Deze online infosessie kadert in een campagne rond auto- en fietsdelen in Zuid-West-Vlaanderen. Met ondersteuning van Autodelen.net, het Vlaams netwerk voor autodelen, rollen verschillende steden en gemeenten de campagne ‘Mobiliteit is delen!’ uit. In de campagne die zo’n 2 jaar duurt worden de fiets-en autodeelmogelijkheden in jouw streek gepromoot.

Verdere vragen? Contacteer info@autodelen.net voor meer info. Voor vragen over Dégage kan je terecht op info@degage.be .Voor Cozycar mail je naar hello@cozycar.be