Webinar gedeelde mobiliteit bij woningbouwlocaties


Evenementgegevens

  • Datum:

De ruimte van de toekomst wordt vandaag vormgegeven. Terwijl (nieuwe) bouwprojecten vandaag nog veel plaats maken voor de privéwagen, zetten steeds meer projectontwikkelaars, ontwerpers, planners en (lokale) overheden in op duurzame én gedeelde mobiliteit.

Maar hoe gaat dat precies in zijn werk? Welke voordelen biedt dit voor de omgeving? Tegen welke moeilijkheden lopen ontwikkelaars en overheden aan en wat vinden de bewoners ervan?

We nodigen u graag uit het antwoord te ontdekken op deze (en andere) vragen tijdens de webinar over de structurele integratie van gedeelde mobiliteit bij (nieuw)bouwlocaties op 15 september van 10u tot 11u.

De webinar wordt georganiseerd door Autodelen.net in het kader van de Green Deal Gedeelde Mobiliteit, die met een focusgroep van ondertekenaars het thema woningbouwlocaties opvolgt.

PROGRAMMA

  •  Korte introductie door Vlaams minister van Binnenlands Bestuur Bart Somers
  • Tips & tricks voor de structurele implementatie van gedeelde mobiliteit bij woningbouwlocaties (Autodelen.net)
  • Panelgesprek met o.a. prof. Dirk Lauwers (UGent), Philippe Teughels (Van Roey Vastgoed), Erik Grietens (Bond Beter Leefmilieu, Stefaan Claeyssens (Stad Gent) en Ronald Bolderman (Mobeazy)
  • Q&A

PRAKTISCH

De webinar zal in het Nederlands doorgaan.

De webinar is op dit moment reeds volzet. Voor meer informatie kan je terecht bij esther@autodelen.net