Toolkit voor ambassadeurs

PRAKTIJKGIDS ‘BOOST Autodelen in je buurt’

Leuk dat je een versnelling hoger wil schakelen om autodelen in jouw buurt of gemeente te boosten!

Onze overtuiging dat de autodeler/ambassadeur een cruciale rol speelt in de groei van autodelen is de laatste jaren alleen maar groter geworden. Enthousiaste autodelers stralen een gevoel van vertrouwen uit, bezitten een natuurlijke overtuigingskracht, kunnen zorgen voor verrassende samenwerkingen en versterken elkaars engagement. 

Om je te ondersteunen bij het verder uitbouwen van autodelen in jouw buurt ontwikkelde Autodelen.net een praktische gids waarin we acties, tips en inspiratie bundelen op basis van ervaring van medewerkers en vrijwilligers van Autodelen.net. Je kan, afhankelijk van jouw talenten en interesses, verschillende dingen doen om autodelen lokaal een niveau hoger te tillen, gaande van het oprichten van een nieuw autodeelgroepje of -systeem over grootschalige communicatieacties tot het betrekken van jouw gemeente- of stadsbestuur. 

   >> Praktijkgids ‘Boost autodelen in je buurt’ (pdf)

Inhoud Toolkit

Deze toolkit bevat de bijlagen van de brochure “Boost autodelen in je buurt” en geeft een overzicht van promo- en beeldmateriaal, templates en checklists.

Handleidingen, checklists en achtergronddocumentatie

Bij een autodeelparty breng je buren samen die concreet willen starten met autdoelen, een infosessie is er om geïnteresseerden die eens willen horen wat autodelen inhoudt te informeren. 

Promomateriaal Autodelen.net 

Autodelen.net heeft heel wat promomateriaal ter beschikking dat je kan downloaden of je gratis kan bestellen.  

   PRINTMATERIAAL

   BEELDMATERIAAL

   TEMPLATES EN VOORBEELDMATERIAAL

Pas de templates aan naargelang de lokale context of het doel en laat je inspireren door onze voorbeelden.

   MATERIAAL VOOR EVENEMENTEN

Organiseer je een evenement en wil je informatie meegeven over autodelen? Ontleen dan onderstaand promomateriaal via het bestelformulier

  • Interactieve infozuil
  • Beachvlag Autodelen.net
  • Tafelkleed Autodelen.net (voor infostand)
  • Sjoelbak (klein en groot) 
  • Rad
  • Banner met infographic