Buddy-project

Autodelen.net is in september 2017 in 3 Vlaamse centrumsteden (Antwerpen, Gent en Leuven) gestart met een nieuw project: het buddy-project. Want autodelen zit in de lift en toch zien we dat tot nu toe autodelen eerder een selectief publiek weet aan te spreken...

Drempel verlagen

Bepaalde doelgroepen, bv. mensen met migratieachtergrond (MMM), senioren, nieuwkomers,... maken minder gebruik van een deelwagen. Om de drempel te verlagen kunnen mensen via een buddy (ervaren autodeler) op een leuke manier de voordelen van autodelen leren kennen. Dit maakt hen mobieler en zorgt ervoor dat ze op een gemakkelijke en goedkope manier een auto kunnen ontlenen.

Buddy: wat?

Tijdens een testrit met de deelwagen toont de buddy (een ervaren autodeler) de geïnteresseerden hoe je een deelauto reserveert, opent/sluit, hoe je tankt, ... Kortom, hoe gebruik je de deelauto van A tot Z.

Gezocht: buddy

Ben jij een enthousiaste vrijwilliger/autodeler en wil je je autodeelervaringen delen met anderen? Ben je geduldig en sociaal? Zou je graag mensen op een leuke manier kennis laten maken met autodelen? Dan ben jij de perfecte buddy!

Wat mag je van ons verwachten?

Wij bieden jou een ondersteuningspakket, een opleiding tot buddy, een waaier aan sociale contacten, de mogelijkheid tot zelfontplooiing en om ervaring op te doen! Je kan steeds terecht bij ons met al je vragen en voor onze vrijwilligers organiseren wij (vrijblijvende) opleidingen. Tijdens de buddywerking ben je correct verzekerd en je krijgt een vrijwilligersvergoeding voor je begeleiding tijdens de activiteit.

Ben jij de persoon die we zoeken?

Schrijf je hier in. Dan contacteren we jou snel voor een kennismakingsgesprek. 

MEER INFO 

Onze infomomenten zijn momenteel afgelopen. Wil jij onder begeleiding kennis maken met autodelen? Neem dan zeker contact met ons op via merel@autodelen.net of bel ons via 09 242 32 75.

Met de steun van:

banner KBS

Meer info: www.fdme.be