Communicatiecampagne Gent Autodeelstad

Update juni 2020

Met meer dan 13.000 autodelers en 660 deelwagens is Gent de grootste autodeelstad in Vlaanderen. Tussen 2016 en 2020 werkte Stad Gent i.s.m. de autodeelorganisaties en verwante partners het autodeelplan 2020 uit. De ambitie was om tegen 2020 naar 20.000 autodelers te gaan. Om de ambities en maatregelen van dit autodeelplan en de voordelen van het autodelen in de verf te zetten, maakte stad Gent een budget vrij om een communicatiecampagne te voeren rond autodelen, getrokken door alle autodeelorganisaties actief in Gent en gecoördineerd door Autodelen.net

Autodelen.net: “We werken met vibes van maximaal drie maanden die telkens op een andere doelgroep en/of buurt gericht zijn. Op die manier blijft de campagne vernieuwen en zullen alle Gentenaars binnen afzienbare tijd op de hoogte zijn van de mogelijkheden van de verschillende autodeelsystemen in Gent.”

Op de website vind je alle info over autodeelorganisaties, getuigenissen en activiteiten rond de campagne. Ook vind je er alle promomateriaal dat kan worden besteld. Kortom, één adres: www.autodelen.gent.

Vind ons ook leuk op facebook!

 

 

 

 

 

Deze campagne werd mee mogelijk gemaakt door Share North, Stad Gent en provincie Oost-Vlaanderen.