Mini-autodeelsalon

Ontdek autodelen, kom langs op het mini-autodeelsalon in jouw buurt!

Tijdens de week van de mobiliteit wil Autodelen.net mee inzetten op het promoten van duurzame mobiliteit. Dit doen we voornamelijk tijdens autovrije zondag in september.

Een uniek concept

Het mini-autodeelsalon is een uniek concept waarbij bezoekers in een salon terecht kunnen voor allerlei informatie over autodelen. Ervaren autodelers vertellen hoe je dit concreet aanpakt. Ook wie vragen heeft over de verzekering, schade etc. kan hier terecht. Naast professionele uitleg, kunnen mensen in het salon even verpozen bij een hapje en drankje en andere geï nteresseerden ontmoeten.

Wist je dat  er over héél Vlaanderen mini-autodeelsalon georganiseerd worden tijdens de week van de mobiliteit? Neem een kijkje op de website van Autodelen.net om het overzicht te raadplegen. Het meest creatieve salon wint een leuke prijs!

Doe je mee?

Zin om mee te werken aan een mini-autodeelsalon in jouw buurt? Geef een seintje aan Amira van Autodelen.net (amira@www.autodelen.net; 09 242 32 75).

Zelf organiseren?

Wil jouw stad of gemeente ook een mini-autodeelsalon organiseren? Lees alles over welke voorwaarden er zijn en waar wij je kunnen ondersteunen!