Uniek aanbod voor gemeenten en organisaties tijdens Week van de Mobiliteit

Overheden en organisaties, luister goed! Autodelen.net heeft een uniek aanbod voor jullie in petto. Tijdens Week van de Mobiliteit kunnen jullie een volledig GRATIS infosessie over autodelen aanvragen. Hoe je dat doet, lees je hieronder.

Week van de Mobiliteit

Naar jaarlijkse gewoonte vindt het festival van de duurzame mobiliteit plaats van 16 tot 22 september. Normaal zijn vrijwilligers van Autodelen.net dan massaal aanwezig op mobiliteitsmarkten en autovrije zondagen verspreid over Vlaanderen om het autodeelverhaal te verkondigen.  

Gezien de huidige situatie begrijpen we de terughoudendheid om een massa evenement te organiseren. Daarom kwamen we met een voordelig alternatief: een volledig gratis infosessie autodelen (i.p.v. de normale kostprijs van € 300).

Over de gratis infosessie

Een ervaren autodeler informeert je inwoners en/of sympathisanten tijdens het infomoment van 1 uur over het ‘hoe, wat en waarom?’ van autodelen. Achteraf is er ruimte voor de aanwezigen voor een netwerkmoment waarbij er contacten uitgewisseld worden voor de opstart van een autodeelgroep. 

Om de infosessie volledig coronaproof te laten doorgaan, vragen we geïnteresseerde overheden en organisaties rekening te houden met onze tips. In het geval van een tweede golf kan er ook gekozen worden voor een online alternatief

Vraag je gratis infosessie aan!​

Dien je aanvraag vóór 28 augustus in door een e-mail te sturen naar evenementen@autodelen.net met een voorstel tot datum, uur en locatie.

Autodelen.net voorziet vervolgens een opgeleide vrijwilliger, presentatie- en promotiemateriaal over de verschillende autodeelorganisaties.