Ontmoet onze vrijwilligers

Autodelen.net kan niet zonder haar vrijwilligers. Momenteel zijn we met zo’n 70-tal enthousiastelingen. We stellen enkele vrijwilligers graag aan je voor….

Ontmoet de vrijwilligersmedewerkers

Binte Claes vrijwilligersmedewerker voor Limburg & Vlaams-Brabant

“Als  Limburger en KUL-alumnus liggen beide provincies waarvoor ik vrijwilligers begeleid nauw aan het hart. Behalve de vrijwilligerswerking houd ik me ook bezig met de communicatie van Autodelen.net.” 

“Ik vind het zalig dat ik binnen mijn job kan meebouwen aan een duurzamere leefomgeving, iets waar ik ook in mijn vrijetijd mee bezig ben.”

“Na de werkuren kan je me terugvinden aan de klimmuur, op een dansvloer of met vrienden op café.  Ik kan haast niet wachten op de eerste zon om de terrasjes in Gent verder te verkennen!”  

“Ik maak sinds kort deel uit van het vrijwilligersteam van Autodelen.net voor de provincie Antwerpen. Daarnaast ben ik projectmedewerker en begeleid ik steden en gemeenten bij hun communicatie over autodelen en gedeelde mobiliteit. Elke dag kan ik met volle goesting werken aan een groenere (en leukere) wereld.”

“In mijn vrije tijd trek ik er graag op uit: kleine uitstappen, grote reisjes… als ik maar kan ontdekken. Daarnaast geniet ik graag van de zon met een boek, of met vrienden en een lekker drankje. Ik leef mij ook graag uit in de keuken en je vindt me wel eens in een museum of op een concert (al zou ik daar meer tijd voor moeten maken).”

Ine Lippens vrijwilligersmedewerker voor Antwerpen
Linde Camps vrijwilligersmedewerker voor Oost- & West-Vlaanderen

“Sinds 2018 werk ik bij Autodelen.net. Je kan me kennen van de Cozycarmailtjes en -telefoon. Ook volg ik alles op wat met bewegingswerk te maken heeft. Als inwoner van De Pinte en met mijn West-Vlaamse roots is het logisch dat ik het aanspreekpunt voor Oost- en West-Vlaamse vrijwilligers vorm.” 

“Na de werkuren kan je me terugvinden in de moestuin (ik studeerde biologische landbouw) of in een natuurgebied om vogels te spotten. Maar ook met een fietstocht of -reis kan je me altijd gelukkig maken!”