Ontmoet onze vrijwilligers

Autodelen.net kan niet zonder haar vrijwilligers. Momenteel zijn we met zo’n 70-tal enthousiastelingen. We stellen enkele vrijwilligers graag aan je voor….

Ontmoet de vrijwilligersmedewerkers

“Ik maak sinds kort deel uit van het vrijwilligersteam van Autodelen.net voor de provincie Antwerpen. Daarnaast ben ik projectmedewerker en begeleid ik steden en gemeenten bij hun communicatie over autodelen en gedeelde mobiliteit. Elke dag kan ik met volle goesting werken aan een groenere (en leukere) wereld.”

“In mijn vrije tijd trek ik er graag op uit: kleine uitstappen, grote reisjes… als ik maar kan ontdekken. Daarnaast geniet ik graag van de zon met een boek, of met vrienden en een lekker drankje. Ik leef mij ook graag uit in de keuken en je vindt me wel eens in een museum of op een concert (al zou ik daar meer tijd voor moeten maken).”

Ine Lippens vrijwilligersmedewerker voor Antwerpen, Vlaams-Brabant en Limburg
Linde Camps vrijwilligersmedewerker voor Oost- & West-Vlaanderen

“Sinds 2018 werk ik bij Autodelen.net. Je kan me kennen van de Cozycarmailtjes en -telefoon. Ook volg ik alles op wat met bewegingswerk te maken heeft. Als inwoner van De Pinte en met mijn West-Vlaamse roots is het logisch dat ik het aanspreekpunt voor Oost- en West-Vlaamse vrijwilligers vorm.” 

“Na de werkuren kan je me terugvinden in de moestuin (ik studeerde biologische landbouw) of in een natuurgebied om vogels te spotten. Maar ook met een fietstocht of -reis kan je me altijd gelukkig maken!”

Kennis maken met Ine, Linde of onze vrijwilligers? Wees welkom op ons vrijwilligerscafé. Gedurende het hele voorjaar van 2021 zetten we onze digitale cafédeuren open op 1/03, 1/04, 4/05 en 2/06 en dit telkens van 19 tot 21u00!

Tijdens elk vrijwilligerscafé laten we een thema aan bod komen:

  • 1 maart: de vrijwilligerswerking in 2021, wat zijn onze uitdagingen?
Deelnemen aan een vrijwilligerscafé? Mail naar vrijwilligers@autodelen.net of schrijf je hier in!