Vrijwilliger gezocht voor…

Voor de onderstaande evenementen hebben we nog geen vrijwilliger gevonden. Wil jij een handje helpen? SUPER! Laat ons iets op vrijwilligers@autodelen.net.

Op dit moment zijn er geen openstaande plekjes voor vrijwilligers. Omwille van Covid-19 zijn er maar weinig tot geen aanvragen voor infosessies en infostanden.

VORMING: START MET AUTODELEN!
Wil jij graag buren, vrienden en kennissen op weg helpen met autodelen? Weet je niet goed hoe dat moet? Of wil je hen een overzicht kunnen bieden van aanbieders die bij hen passen? Dan ben je van harte welkom op de gratis vorming start met autodelen!
 
WAAR & WANNEER?
  • 23/02 digitaal (focus op stad en campagne Mechelen)
  • 3/06 digitaal
  • 6/11 (locatie nog te bepalen)

VORMING: BELEIDSBEÏNVLOEDING!

Wil jij dat autodelen groeit in jouw gemeente of stad? Vind je dat er nog heel wat mogelijkheden zijn in je regio waar het gemeentebestuur nog niet aan dacht? Dan is deze vorming iets voor jou! Leer alles over het beïnvloeden van je lokale bestuur op deze gratis vorming!

WAAR & WANNEER? 
  • 21/04 digitaal
  • 9/10 (locatie nog te bepalen) 

Nieuwe vrijwilligers gezocht voor…

Infosessies

Autodelen; Wie, Wat, Waar, Hoe en Waarom? Informeer potentiële autodelers uit je buurt over autodelen en deel je ervaringen tijdens een infosessie

Deze infosessies worden georganiseerd op vraag van gemeenten of organisaties. Wij zoeken vervolgens naar een ambassadeur uit de buurt. 

Infostanden

Beman onze infostand op evenementen in je buurt. Wek de interesse van passanten, beantwoord vragen en deel je eigen ervaringen. 

Deze infostanden worden georganiseerd op vraag van steden, gemeenten of organisaties. Wij zoeken vervolgens naar een ambassadeur uit de buurt. 

Autodeelparty

Organiseer zelf een infomoment bij je thuis of in je buurt. Nieuwsgierige buurtbewoners kunnen hun vragen op je losvuren en samen zetten jullie de eerste stappen richting autodelen of de opstart van een autodeelgroep. 

Een autodeelparty wordt georganiseerd op vraag van een ambassadeur of particulier. 

Schrijftalent

Schrijf een blog, opiniestuk, artikel of getuigenis over je autodeelervaringen. Deze wordt gedeeld via onze website, sociale media, nieuwsbrieven,….

Grafisch talent

Heb je zin om je creatief talent te laten botvieren? Dat Kan! Bezorg ons je illustraties, tekeningen, grafisch ontwerk,… We delen het via onze website, sociale media, nieuwsbrieven,…

 

Digitale bibliotheekbeheerder

Heb je zin om onze uitgebreide digitale bibliotheek te beheren? We zoeken iemand die ons kan helpen met het maken en bewaren van het overzicht: wat hebben we? Over welk onderwerp gaat het?