Testrijders Vlaams-Brabant

Word Testrijder!

Woon je in Vlaams-Brabant en heb je zin om ambassadeur van gedeeld elektrisch te rijden te worden? Bond Beter Leefmilieu en Autodelen.net zijn nog op zoek naar 5 (van de 20) Testrijders die vanaf 6 juni meestappen in dit project, dat ondersteund wordt door de Vlaamse Overheid en de Provincie Vlaams-Brabant.

Wat is Testrijders?

In dit project engageren 20 particulieren, ondernemers, overheidsinstellingen en organisaties zich om gedurende 36 maanden een Nissan LEAF te leasen aan een voordelig tarief. Zowel de verzekering, pechverhelping, onderhoud, als één set all seasons banden is inbegrepen. Bovendien kunnen particulieren en VZW’s een zero emissiepremie aanvragen.

Een deel van de kost kan je evenwel terugverdienen door de wagen te delen. De Testrijders gaan het engagement aan om gedurende 1 jaar de wagen minstens 6x per maand te delen via het gebruiksvriendelijke autodeelplatform CarAmigo.

Wat biedt Testrijders?

Door je in te schrijven in het project verkrijg je een aantal privileges:

  • 36 maanden rijden met een gloednieuwe elektrische Nissan LEAF, voorzien van Propilot en E-pedal, aan een voordelig leasetarief
  • Gratis plaatsing van een laadpaal bij jou in de buurt
  • Gratis abonnement met laadpasje van Blue Corner (verbruik niet inbegrepen)
  • Een profiel op het autodeelplatform CarAmigo
  • Een blogpagina om je ervaring te delen
  • Niet te vergeten: schonere lucht!

Interesse?

Zin om vanaf 6 juni voor 3 jaar met een gloednieuwe gedeelde elektrische Nissan LEAF rond te rijden? Schrijf je dan nu hier in!

Meer informatie over de voorwaarden vind je hier.

Meer info over het project Testrijders zelf vind je via www.testrijders.be.